Przykładowe menu 140 zł od osoby

PIERWSZE GORĄCE DANIE: Rosół z kołdunami po królewsku

DRUGIE GORĄCE DANIE: Sakiewki leśniczego w sosie z zielonego pieprzu podawane z wachlarzem z ziemniaka w aromatycznych ziołach i bukietem surówek

DESER: Deser klemensowski (Mus ze świeżych owoców z dodatkiem budyniu i galaretki)

TRZECIE GORĄCE DANIE: Zupa krem brokułowy

CZWARTE GORĄCE DANIE: Karczek pieczony w sosie własnym podawany z kluskami śląskimi i ogórkiem kiszonym

PIĄTE GORĄCE DANIE: Szaszłyki

SZÓSTE GORĄCE DANIE: Barszcz czerwony podawany z krokietami

 PRZYSTAWKI:

  • mięsa pieczone
  • śledź po japońsku
  • grzanki z wędzonym łososiem, sosem tatarskim i kaparami
  • pstrąg w galarecie
  • szparagi w szynce
  • roladki drobiowe z suszonymi pomidorami

SAŁATKI:

  • sałatka szefa kuchni z grillowanym kurczakiem i jajkiem
  • sałatka meksykańska na ostro
  • sałatka grecka

 DODATKOWO:

  • pieczywo
  • owoce
  • kawa
  • herbata
  • soki
  • napoje

Przykładowe menu 160 zł od osoby

PIERWSZE GORĄCE DANIE: Krem z zielonego groszku podawany z groszkiem ptysiowym

DRUGIE GORĄCE DANIE: Schab pieczony w sosie beszamelowym podawany z opiekanymi ziemniakami i zasmażanymi buraczkami

DESER: Lody z owocami

TRZECIE GORĄCE DANIE: Strogonow

CZWARTE GORĄCE DANIE:Kurczak curry z ananasem podawany ryżem i marchewką na gorąco

PIĄTE GORĄCE DANIE: Udka faszerowane

SZÓSTE GORĄCE DANIE: Zupa serowa z grzankami

PRZYSTAWKI:

  • schab ze śliwką i brzoskwinią w galarecie
  • śliwki wędzone w boczku
  • roladki z bakłażana z pomidorem i serem feta
  • roladki ze szpinakiem z sosem czosnkowym
  • jajka po szkocku 
  • różyczki z łososia
  • tymbaliki drobiowe

SAŁATKI:

  • sałatka włoska z makaronem i szynką
  • sałatka a la cezar z marynowanym w jogurcie kurczakiem
  • sałatka Klemensa z fetą, suszonymi pomidorami i grzankami
  • sałatka śledziowa

DODATKOWO:
• WÓDKA do wyboru (Stock, wyborowa, maximus)
• pieczywo
• owoce
• kawa
• herbata
• soki
• napoje